Art, Stories

Wildlife photography

I always take the wildlife with me.

crochet otter

Today I started designing a crochet red panda. I’m trying out a new and different shape for this doll but can’t make any promises yet. First I have to do some experimenting to see if that idea will work for a red panda.

There will be a sketch soon.

Have a beautiful spring week, my dear reader!

 

6 thoughts on “Wildlife photography”

  1. Hihi, kom ik er net pas achter dat ik gewoon in het Nederlands kan antwoorden (kijk al eeen behoorlijke tijd met je mee).
    Ik vind je beestjes echt prachtig!
    Een rode panda zou helmaal fantastisch zijn, ben zelf al een tijdje moed aan het verzamelen om er een te maken voor mijn zoon, die er zo graag een zou willen hebben (hij is aal bijna 19, maar vindt zulke haaksels op zijn plank nog steeds geweldig). Nu kan ik het mijzelf natuurlijk makkelijk maken en afwachten of het jou lukt 😉
    Deze otter is ook weer zo leuk, net als de wasbeer, eekhoorn, teddy beer, konijn… ach, ze zijn allemaal prachtig! Ik hoop van nog veel geweldige ontwerpen mogen genieten.

    1. Bedankt voor je leuke enthousiaste comment! En tof dat je m’n dieren zo mooi vindt. Ik ga m’n best doen om een supergave rode panda te maken. Hij wordt of een ‘popke’ zoals m’n andere beestjes, of een knuffel die zowel kan staan op vier pootjes als zitten. Ik hoop vooral dat de tweede optie mogelijk is. We zullen zien!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s