Patronen NL

Mijn blog mag dan wel in het Engels zijn geschreven, ik ben natuurlijk een Nederlander. Omdat ik heb leren haken ‘in het Engels’ ben ik mijn patronen in het Engels gaan schrijven. Ondertussen krijg ik zoveel leuke reacties van landgenoten, dat ik heb besloten om mijn patronen ook in het Nederlands uit te brengen.

Een aantal van mijn patronen zijn al vertaald en ik ben bezig met de rest. De patronen voor Teddy de beer, Flam de vos, Finse het konijn en Floro de eekhoorn zijn vanaf nu in het Nederlands verkrijgbaar.

Als je interesse hebt in de patronen klik dan op het plaatje, zo kom je terecht in mijn Dawanda shop waar je het Nederlandstalige patroon kunt kopen. Je kan ze ook direct bij mij bestellen.

Rupert-NL           Egel           Floro           Finse           Flam

Teddy2

De rest van de patronen volgt! Wil je me iets, wat dan ook, laten weten, schrijf een comment! Ik vind het erg leuk om van je te horen.

2 thoughts on “Patronen NL”

 1. Beste Sonja, blij verrast met je site …knap werk !!!
  Kun je dit in boek versie kopen of sta je op beurzen , zelf ben ik een beginneling uit België -Lier in de buurt van Antwerpen

  met lieve groetjes Anneke

  1. Hoi Anneke,
   Wat leuk om van je te horen en bedankt voor je compliment. Om je vraag te beantwoorden, mijn patronen zijn alleen via internet verkrijgbaar en ik sta niet op beurzen. Ik ben een echte internet ‘based’ ontwerper.

   En mocht je een patroon willen haken, als je een Nederlandstalig patroon rechtstreeks bij mij besteld zijn ze 25 cent goedkoper dan bij Dawanda vanwege administratie kosten.

   Hopelijk zie ik je vaker op mijn blog, lieve groeten, Sonja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s